0
  • Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Brillen

Onze collectie brillen bestaat uit exclusieve uitvoering van hoog
segment merken. Laat u inspireren door onze vakkundig medewerkers
in de prettige ambiance van de sociëteit aan de Parijsboulevard.

Kies uw favoriete brillen en kom langs in onze winkel voor advies

Exclusief en Limited Editions

Dankzij onze reputatie en de goede relatie met de topmerken, kunnen wij u meestal als eerste limited editions en exclusieve ontwerpen aanbieden. Vaak genummerd zodat u precies weet wat u koopt en hoeveel exemplaren er van deze (zonne)bril gemaakt zijn. Klik voor een impressie van wat wij nu in huis hebben.

Exclusief en Limited Editions

IMPRESSIE COLLECTIE

Designer labels

Naast een kleine selectie modemerken vindt u bij ons vooral veel monturen en zonnebrillen van echte brillen labels. Anders dan de modemerken worden die niet in licentie geproduceerd maar door deze designers in eigen huis of bij zorgvuldig geselecteerde ateliers gemaakt. Klik voor een kleine impressie of kom langs om onze uitgebreide collectie te bekijken.

Designer labels

IMPRESSIE COLLECTIE

Fashion merken

De meeste modehuizen hebben tegenwoordig ook (zonne)brillencollecties die helaas allemaal in licentie bij grote fabrikanten gemaakt worden en daarom in veel gevallen niet aan onze kwaliteitseisen voldoen. Voor de modemerken die wij voeren geldt dat het desbetreffende modehuis wel veel aandacht aan de collectie besteed en bovendien een selectief distributiebeleid voert. Klik voor een impressie of kom langs om onze uitgebreide collectie te bekijken.

Fashion merken

IMPRESSIE COLLECTIE

Monturen Heren

Monturen zijn al enige tijd belangrijke modeaccessoires. Zeker voor mannen. Ze combineren functionaliteit met stijl en dragen in belangrijke mate bij aan uw imago. Een goede bril zegt veel, zo niet alles over de drager en moet dus met zorg gekozen worden. Onze selectie kenmerkt zich door kwaliteit, onderscheidende merken en een ruime keuze van klassiek tot extravagant. Klik voor een impressie of kom langs om onze uitgebreide collectie te bekijken.

Monturen Heren

IMPRESSIE COLLECTIE

Monturen Dames

Monturen zijn al enige tijd belangrijke modeaccessoires. Een goed gekozen bril geeft iedere outfit net dat beetje extra en is daarom altijd de perfecte finishing touch. Onze selectie kenmerkt zich door kwaliteit, onderscheidende merken en een ruime keuze van stijlvol klassiek tot extravagant. Klik voor een impressie of kom langs om onze uitgebreide collectie te bekijken.

Monturen Dames

IMPRESSIE COLLECTIE