0
  • Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Chanel Weekend

De mooiste collecties monturen en zonnebrillen

Kom dit weekend langs en ontdek alle stijlvolle monturen en zonnebrillen van het iconische modewerk Chanel.

Chanel: het beroemdste modehuis ter wereld

Chanel is waarschijnlijk het beroemdste modehuis ter wereld en heeft nog niets aan actualiteit ingeboet. Integendeel, het combineert moeiteloos de rijke historie van het merk met nieuwe trends en verrast ieder half jaar met spraakmakende shows in het Grand Palais in Parijs dat voor die gelegenheden wordt omgetoverd tot een supermarkt, een bos of, zoals onlangs, tot een strand compleet met golvende zee en modellen op blote voeten.

Die combinatie van erfgoed, moderne vormgeving en verrassende details zien we ook terug bij de monturen en zonnebrillen.

Persoonlijk advies van Chanel

Typische Chanel kenmerken als de parels, tweed, het bekende ruitvormige motief en de camelia zijn vaak op subtiele wijze in de ontwerpen verwerkt en het beroemde logo ontbreekt natuurlijk ook nooit. Het maakt Chanel uniek en bij Reyer Lafeber zijn we er dan ook trots op dat de Chanel ambassadeur komend weekend met de volledige collectie monturen en zonnebrillen in de winkel aanwezig is.

CHANEL WEEKEND OP
ZATERDAG 8 EN ZONDAG 9 DECEMBER

Alle actuele modellen in alle kleuren kunnen gepast worden. Natuurlijk ontbreken de koffie of een ander drankje en de heerlijke taart van MaBellaCakery niet.

Kom gezellig langs. Ook als u niet direct een nieuwe bril nodig heeft, bent u van harte welkom. Meld u aan op Facebook, zie wie er komen en ontvang updates over het Chanel Weekend.