0
  • Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.
3 jan

Een dagje naar het strand met Chanel

Alles bij Chanel is cool en elegant dus ook een dagje naar het strand. Dat bleek wel bij de spraakmakende show in het Grand Palais in Parijs dat voor de gelegenheid door Karl Lagerfeld en zijn creatieve kompanen was omgetoverd tot een romantische beach compleet met ruisende zee, een fijne blauwe lucht, heel veel zand en verder alles wat een strand een strand maakt.

De modellen liepen grotendeels op blote voeten want stiletto’s zijn niet zo geschikt om door het zand te banjeren. Dus slippers in de hand en lekker flaneren zoals dat hoort als je een dagje aan zee bent. Het decor was ongelooflijk en overweldigend, zeker voor wie het Grand Palais van binnen kent en weet wat er moet gebeuren om dit te realiseren. In één woord fantastisch!

Wij keken uiteraard ook met extra veel belangstelling naar de zonnebrillen die op geen enkel strand mogen ontbreken dus ook niet op deze bijzondere interpretatie door Chanel. Sterker nog, de opvallende randloze modellen met gouden spiegelglazen speelden een hoofdrol en lijken dit jaar een absolute musthave te worden. Dus zet ze vast op je bucketlist of beter nog, reserveer er vast eentje want ze zouden straks zo maar ‘hard to get’ kunnen zijn. 

Natuurlijk ‘doen’ deze zonnebrillen het niet alleen goed op het strand. Een zonnebril is immers het ideale accessoire om iedere look mooi af te stylen en net dat beetje extra cachet te geven. Flaneren op de boulevard, winkelen in de stad of met een lekker drankje op een terrasje. Deze Chanel zonnebril gaat graag overal mee naar toe. Overigens waren de andere accessoires, met het Chanel logo vaak groot en opvallend verwerkt, ook niet te versmaden.

Yuniku staat voor "uniek"

LEES ARTIKEL

A Tribute to Cazal

LEES ARTIKEL