0
  • Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Implantlenzen

Kies uw favoriete brillen en kom langs in onze winkel voor advies

Implantlenzen

Wanneer u kiest voor implantlenzen wordt uw sterkteafwijking gecorrigeerd door vóór uw bestaande ooglenzen nieuwe voorzetlenzen te implanteren of de bestaande lens te vervangen door implantlenzen.

Reyer Lafeber The Optical Society werkt daarvoor nauw samen met de ooglaserspecialisten van Eyescan. Deze gerenommeerde kliniek in Utrecht staat zeer goed bekend en de oogartsen die er werken hebben jarenlang ervaring met refractiechirurgie. In onze winkel kunt u terecht voor een eerste onderzoek en na de behandeling voor de nazorg door onze daarvoor speciaal opgeleide specialisten.

Het vooronderzoek

Wilt u weten of uw ogen geschikt zijn voor implantlenzen? Maak dan een afspraak voor een Quickscan door een van onze optometristen. Verloopt de Quickscan naar wens en overweegt u daadwerkelijk voor deze behandeling te kiezen dan is een Fullscan noodzakelijk. Na deze uitgebreide metingen volgt een definitief advies.

De behandeling

Voorzetlenzen zijn, mits de ogen geschikt zijn, ideaal voor mensen tussen de 20 en 50 jaar met hoge sterktes en/of hoge cilinders die met brillenglazen esthetisch minder mooi te corrigeren zijn.

Vervangende lenzen worden na het 50ste jaar toegepast wanneer de eigen ooglenzen minder flexibel worden en leesklachten ontstaan. Na de behandeling kunt u zowel veraf als dichtbij weer goed zien. Ook bij staar (cataract) zijn vervangende lenzen een goede oplossing.

Nazorg

Voor de nazorg kunt u vervolgens weer bij ons terecht. Onze optometristen zijn speciaal opgeleid om u na de behandeling optimaal te begeleiden. U blijft in totaal 1 jaar onder controle en kunt met vragen altijd snel bij ons terecht.

De beste oplossing voor ú?

Samen met onze specialisten bepaalt u wat voor u de beste oplossing is

  • Voorzetlenzen
  • Vervanglenzen
  • Torische lenzen met cilinder
  • Multifocale lenzen
  • Monovisie met implantlenzen

Kom langs in onze winkel en bespreek uw situatie
met één van onze optometristen.

brillen-image

Cliënt aan het woord

Marco Verhoef (55 jaar)

“Bij mijn eerste afspraak had ik direct een goed gevoel. Al mijn vragen werden op een prettige en duidelijke manier beantwoord. Toen na het uitgebreide onderzoek bleek dat een lensvervangende behandeling voor mij de beste oplossing was, heb ik niet getwijfeld. Ik werd goed geïnformeerd over wat ik als resultaat kon verwachten van de behandeling. Vlak voor de behandeling vond ik het best spannend, maar ik was goed voorbereid.

Ogen zijn ons mooiste en meest ingenieuze zintuig waar we bovendien oneindig veel plezier van hebben. Desondanks gaan wij er nogal slordig mee om. Wij beschouwen het als onze missie de gezondheid van uw ogen te bewaken en ervoor te zorgen dat u onder alle omstandigheden optimaal ziet en uw ogen maximaal beschermt tegen schadelijke invloeden.

BY REYER LAFEBER

reyer-logo-200x50_white