0
  • Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ons Glasadvies

Kies uw favoriete brillen en kom langs in onze winkel voor advies

Ons Glasadvies

Hoewel een bril bij ons vooral ook een modeartikel is, besteden we natuurlijk maximale aandacht aan de functionaliteit. U wilt met uw mooie nieuwe bril immers ook perfect kunnen zien.

Om u optimaal te adviseren en de gekozen brillenglazen tot op de millimeter nauwkeurig in uw nieuwe bril te kunnen monteren, maken wij gebruik van de meest geavanceerde technologie.

Vision Consultant

Na onze uitgebreide oogmeting informeren wij u aan de hand van dit informatieve systeem over uw oogafwijking en de correctiemogelijkheden. Daarbij besteden we veel aandacht aan uw lifestyle en de wijze waarop u uw bril straks gaat gebruiken. Het maakt veel uit of u dagelijks het grootste deel van de dag achter de computer zit, veel kilometers maakt in de auto of juist vooral buiten bent en wekelijks een paar rondjes op de golfbaan loopt.

Werk en vrije tijd worden besproken en uw wensen worden zorgvuldig geïnventariseerd waarna onze glasadviseurs u een advies op maat geven.

VisuReal Tower

De tijd dat we de positionering van de brillenglazen in uw nieuwe bril een beetje uit de losse hand inschatten, ligt ver achter ons. Onze specialisten werken met de geavanceerde VisuReal Tower waarmee de glazen perfect in het nieuwe montuur gecentreerd kunnen worden. Dat is extra belangrijk geworden omdat de voordelen van de nieuwste glasdesigns alleen tot hun recht komen als de glazen ook perfect in uw nieuwe bril gemonteerd worden. Plaatsing in de bril moet daarom uiterst zorgvuldig gebeuren om het gewenste resultaat te bereiken. Met de VisuReal Tower leggen we alle gegevens nauwkeurig vast en kunnen we de glazen digitaal op exact de juiste wijze in uw nieuwe bril positioneren.

De beste oplossing voor ú?

Samen met onze specialisten bepaalt u wat voor u de beste oplossing is

  • Extra dun geslepen
  • Exact bepalen van de kijkzones
  • Bepalen van de ideale kijkafstand
  • Multi toepasbaar of juist specialistisch

Kom langs in onze winkel en bespreek uw situatie
met één van onze optometristen.

Ogen zijn ons mooiste en meest ingenieuze zintuig waar we bovendien oneindig veel plezier van hebben. Desondanks gaan wij er nogal slordig mee om. Wij beschouwen het als onze missie de gezondheid van uw ogen te bewaken en ervoor te zorgen dat u onder alle omstandigheden optimaal ziet en uw ogen maximaal beschermt tegen schadelijke invloeden.

BY REYER LAFEBER

reyer-logo-200x50_white