0
  • Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Onze Oogmeting

Kies uw favoriete brillen en kom langs in onze winkel voor advies

Onze Oogmeting

Oogmetingen worden bij Reyer Lafeber The Optical Society altijd uitgevoerd door gediplomeerde en ervaren opticiens en optometristen.

Zij nemen uitgebreid de tijd voor u en werken bovendien met de nieuwste apparatuur zodat u ervan verzekerd kunt zijn dat uw ogen in goede handen zijn.

Vooronderzoek

Een oogmeting begint altijd met een objectieve meting met behulp van de autorefractor. Deze meting geeft een indicatie van de sterkteafwijking van ieder oog en dus van de correctie die u eventueel nodig heeft. Een dergelijke meting is nooit voldoende om de uiteindelijke sterkte te bepalen al is het alleen maar omdat ieder oog afzonderlijk gemeten wordt en u in de praktijk met twee ogen tegelijk kijkt.

Oogdrukmeting

Voorafgaand aan de uiteindelijke meting doen wij ook een oogdrukmeting. Dat is verstandig omdat u een te hoge druk in uw oog kunt hebben zonder dat u klachten heeft. Een continu te hoge oogdruk is echter niet goed en kan de oogzenuw aantasten. De meting duurt slechts een fractie van een seconde.

Subjectieve Meting

Met de uitkomst van de objectieve meting als uitgangspunt wordt vervolgens een subjectieve meting gedaan. Daarbij zal onze specialist ook rekening houden met bijvoorbeeld uw algemene gezondheid, medicijngebruik en persoonlijke omstandigheden. Tijdens de meting wordt de objectieve meting geperfectioneerd en wordt bepaald hoe u met beide ogen tegelijk kijkt.

Optometrisch onderzoek

Op basis van de metingen of de door u verstrekte informatie kan de opticien of optometrist u adviseren een preventief optometrisch onderzoek te laten doen.

De beste oplossing voor ú?

Samen met onze specialisten bepaalt u wat voor u de beste oplossing is

  • Ooglaseren
  • Implantlenzen
  • Preventieve oogzorg
  • Myopie management

Kom langs in onze winkel en bespreek uw situatie
met één van onze optometristen.

brillen-image

Cliënt aan het woord

Kirsten verhoef (55 jaar)

“Bij mijn eerste afspraak had ik direct een goed gevoel. Al mijn vragen werden op een prettige en duidelijke manier beantwoord. Toen na het uitgebreide onderzoek bleek dat een lensvervangende behandeling voor mij de beste oplossing was, heb ik niet getwijfeld. Ik werd goed geïnformeerd over wat ik als resultaat kon verwachten van de behandeling. Vlak voor de behandeling vond ik het best spannend, maar ik was goed voorbereid.

Ogen zijn ons mooiste en meest ingenieuze zintuig waar we bovendien oneindig veel plezier van hebben. Desondanks gaan wij er nogal slordig mee om. Wij beschouwen het als onze missie de gezondheid van uw ogen te bewaken en ervoor te zorgen dat u onder alle omstandigheden optimaal ziet en uw ogen maximaal beschermt tegen schadelijke invloeden.

BY REYER LAFEBER

reyer-logo-200x50_white