0
  • Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

VOOR HOBBY OF KANTOOR

Kies uw favoriete brillen en kom langs in onze winkel voor advies

Onze kijkgewoontes zijn de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Dankzij de computer en smartphones kijken we veel meer dichtbij dan voorheen. Bovendien is de afstand tot een beeldscherm vaak heel anders dan de afstand tot bijvoorbeeld een boek of de krant. Voor een relaxed en comfortabel zicht kan het verstandig zijn een speciale computer of officebril aan te schaffen.

Werk of hobby

Uw houding achter de computer en de afstand tot het toetsenbord en het beeldscherm zijn heel anders dan wanneer u bijvoorbeeld de krant of een boek leest. Zeker voor brildragers met multifocale glazen voor veraf en dichtbij kan dit achter de computer leiden tot een onnatuurlijke houding, nek- en rugklachten en hoofdpijn. Een bril met glazen waarin het leesdeel iets anders ingeslepen wordt en de kijkafstand naar het scherm en het toetsenbord aangepast, zorgt in zo’n geval voor veel meer kijkcomfort en ontspannen werken.

De beste oplossing

Samen met onze specialisten bepaalt u wat voor u de beste oplossing is

  • Computerbril voor beelschermwerk
  • Officebril voor beeldscherm en presentaties
  • Hobbybril voor kleine priegelwerk

Kom langs in onze winkel en bespreek uw situatie
met één van onze optometristen.

Ogen zijn ons mooiste en meest ingenieuze zintuig waar we bovendien oneindig veel plezier van hebben. Desondanks gaan wij er nogal slordig mee om. Wij beschouwen het als onze missie de gezondheid van uw ogen te bewaken en ervoor te zorgen dat u onder alle omstandigheden optimaal ziet en uw ogen maximaal beschermt tegen schadelijke invloeden.

BY REYER LAFEBER

reyer-logo-200x50_white