0
  • Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

VOOR IN HET VERKEER

Kies uw favoriete brillen en kom langs in onze winkel voor advies

Goed zien is altijd belangrijk maar zeker in het verkeer kan het van levensbelang zijn. Uw reactietijd wordt immers voor 90% bepaald door uw zicht. Scherp zicht is dus onder alle omstandigheden essentieel voor iedereen die aan het verkeer deelneemt. Twijfelt u aan uw gezichtsvermogen? Blijf er niet mee rondlopen maar kom langs om samen met onze opticiens en optometristen de juiste oplossing te vinden.

Nachtblindheid

Veel mensen hebben ’s avonds en bij slechte weersomstandigheden last van nachtblindheid. Nachtblindheid wordt meestal veroorzaakt doordat uw pupillen zich aan het donker aanpassen. Daardoor verandert de sterkte van de correctie die u nodig heeft en worden uw ogen met uw bestaande bril niet meer optimaal gecorrigeerd. U ziet iets minder scherp en voelt zich daardoor onzeker wat in het drukke verkeer en bij slecht weer natuurlijk ongewenst is. Dat wordt nog versterkt door hinderlijke reflecties en verblinding door koplampen van tegemoetkomend verkeer.

Speciale brillenglazen voor in het verkeer

Speciale brillenglazen beperken de lichtverstrooiing en hinderlijke schitteringen en innovatieve filters verbeteren het contrast en de helderheid en voorkomen verblinding. Ze zorgen voor een ontspannen rijervaring ook in het donker en bij slecht zicht.

Verblinding

Vooral in het voor- en najaar kan een laagstaande zon voor verblinding zorgen. Verzeker u er daarom van dat u altijd een goede zonnebril met speciale glazen voor in het verkeer bij u heeft. Wanneer u brildragend bent, kunnen wij dergelijke glazen ook op sterkte leveren en in vrijwel ieder gewenst montuur monteren.

De beste oplossing

Samen met onze specialisten bepaalt u wat voor u de beste oplossing is

  • Zonnebril
  • Bril met speciale filterglazen
  • Zonnebril meekleurend
  • Zonnebril met glazen op sterkte

Kom langs in onze winkel en bespreek uw situatie
met één van onze optometristen.

Ogen zijn ons mooiste en meest ingenieuze zintuig waar we bovendien oneindig veel plezier van hebben. Desondanks gaan wij er nogal slordig mee om. Wij beschouwen het als onze missie de gezondheid van uw ogen te bewaken en ervoor te zorgen dat u onder alle omstandigheden optimaal ziet en uw ogen maximaal beschermt tegen schadelijke invloeden.

BY REYER LAFEBER

reyer-logo-200x50_white