0
  • Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

VOOR UW VRIJE TIJD

Kies uw favoriete brillen en kom langs in onze winkel voor advies

Wie in zijn vrije tijd graag buiten is om van de natuur te genieten, heeft daarbij natuurlijk niet alleen graag goed zicht maar doet er ook goed aan de ogen te beschermen tegen schadelijke UV-straling. Die straling is er altijd, ook op meer bewolkte dagen. We zijn er inmiddels aan gewend dat we onze huid moeten insmeren maar de ogen worden nog weleens vergeten. Dat is niet verstandig omdat ogen zowel op korte als lange termijn veel last kunnen hebben van de gevolgen van overmatige blootstelling aan UV-straling.

Bescherm uw ogen en kijk beter

Een goede bril met moderne brillenglazen beschermt uw ogen tegen schadelijke straling. Een goede zonnebril doet dat natuurlijk ook maar zorgt tevens voor meer contrast en een rustig en helder beeld waardoor u, ondanks fel licht, toch heerlijk ontspannen en relaxed kijkt.

Soorten zonneglazen

Voor iedere buitenactiviteit zijn inmiddels specifieke brillenglazen met unieke eigenschappen ontwikkeld. Op het water wilt u misschien liever een zonnebril met gepolariseerde glazen, hoog in de bergen eentje met een extra hoge beschermingsfactor en bij het sporten een met veel contrast zodat u niets mist.

Goed zien en beschermen

Al die opties zijn natuurlijk ook beschikbaar voor brildragers. Wij bestellen uw glazen naar wens en op maat en monteren ze zelf in een montuur naar keuze. Zo combineert u goed zicht met glazen op uw eigen sterkte met maximale bescherming tegen schadelijke UV-straling en kunt u met een gerust hart uw vrije tijd buitenshuis besteden.

Kinderen en bescherming

Kinderogen zijn extra gevoelig voor scherp licht en UV-straling omdat de pupillen van kinderen relatief groot zijn en hun ooglenzen nog weinig beschermend pigment bevatten. Reden te meer om juist de ogen van uw kinderen buiten goed te beschermen met een zonnebril. Bovendien geldt ook hier, jong geleerd is oud gedaan.

De beste oplossing

Samen met onze specialisten bepaalt u wat voor u en uw kinderen de beste oplossing is

  • Bril
  • Zonnebril
  • Zonnebril met glazen op sterkte
  • Kinderzonnebril

Kom langs in onze winkel en bespreek uw situatie
met één van onze optometristen.

Ogen zijn ons mooiste en meest ingenieuze zintuig waar we bovendien oneindig veel plezier van hebben. Desondanks gaan wij er nogal slordig mee om. Wij beschouwen het als onze missie de gezondheid van uw ogen te bewaken en ervoor te zorgen dat u onder alle omstandigheden optimaal ziet en uw ogen maximaal beschermt tegen schadelijke invloeden.

BY REYER LAFEBER

reyer-logo-200x50_white