0
  • Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

LEES ONS VERHAAL

Reserveer alvast online uw favoriete brillen en zonnebrillen en maak een afspraak in de winkel om ze te komen passen.

Reyer en Liezel Lafeber houden van de mooie en goede dingen in het leven en weten kwaliteit op waarde te schatten. Begin 2018 verkochten zij hun 10 goedlopende optiekzaken in de regio Utrecht en Amsterdam om zich volledig te kunnen focussen op één nieuwe winkel aan de Parijsboulevard in het Stadscentrum Leidsche Rijn in Utrecht. Zelf zien zij hun winkel graag als een club of een sociëteit waar al hun kennis, ervaring en liefde voor het vak maximaal tot haar recht komt en waar iedere klant de persoonlijke aandacht krijgt die hij of zij verdient.

Die aandacht bestaat in de eerste plaats uit optimale en bij voorkeur ook preventieve oogzorg door gediplomeerde en ervaren optometristen, opticiens en contactlensspecialisten. Voor hun werk hebben zij de beschikking over de beste apparatuur en worden zij regelmatig bijgeschoold over alle relevante ontwikkelingen en innovaties. Die oogzorg combineren we met een zorgvuldig geselecteerde collectie monturen en zonnebrillen van topmerken waar u op deze website kennis mee kunt maken. En zoals het een goede club of sociëteit betaamt, is er altijd tijd voor een heerlijke espresso, cappuccino, macchiato of latte of een ander drankje want professionaliteit en gezelligheid gaan bij Reyer en Liezel hand in hand.

Kom langs in onze winkel en bespreek uw situatie
met één van onze optometristen.

Ogen zijn ons mooiste en meest ingenieuze zintuig waar we bovendien oneindig veel plezier van hebben. Desondanks gaan wij er nogal slordig mee om. Wij beschouwen het als onze missie de gezondheid van uw ogen te bewaken en ervoor te zorgen dat u onder alle omstandigheden optimaal ziet en uw ogen maximaal beschermt tegen schadelijke invloeden.

BY REYER LAFEBER

reyer-logo-200x50_white