0
  • Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

The THOM BROWNE SHOW

vrijdag 6 & zaterdag 7 september

Bij Reyer Lafeber The Optical Society aan de Parijsboulevard wordt er opnieuw aankomend weekend stilgestaan bij iets nieuws. En wat is het weer mooi.

“Na een heerlijke zomer, is het de hoogste tijd om alle leuke events weer op te pakken en aan iedereen die houdt van goede en mooie optiek, te laten zien wat er allemaal te vinden is op het gebied van eyewear” , aldus Liezel Lafeber.

Over Thom Browne

De modeontwerper, Thom Browne uit New York staat bekend om zijn stijlvolle en edgy collectie in de mannen mode. Ook zijn brillen zijn zeer gedurfd, gewaagd, uitdagend en niet voor de onopvallende types. De brillen worden in dezelfde fabriek als de DITA-collectie gemaakt, uiteraard ook allemaal handwerk uit Japan. En altijd herkenbaar met een rood, wit en blauw oortipje als signatuur.

 

Thom Browne is geen designer die zomaar kleding ontwerpt. Hij ontwierp de mantel van Michelle Obama, zij droeg deze tijdens de tweede inauguratie van Barack Obama als president van Amerika. Een prachtige satijnen mantel met jurk, een wit, navy blue geblokt ontwerp, die volgens Brown geïnspireerd is door de das die Barack droeg. Browne staat bekend om zijn fijne details en ontwerpen met uiterste precisie. Juist deze combinatie is in de eyewear zo gaaf om te zien. Vervolgens laat hij zijn brillen in Japan vervaardigen, en dit staat altijd garant voor zeer geavanceerd en fijn metaalwerk met minuscule details.

Dit keer hebben wij gekozen om het gehele collectie van Thom Browne en van DITA in huis te halen.  DITA hebben wij begin dit jaar gepresenteerd en het was een reuze succes. “Nu willen wij graag Thom Browne introduceren” .

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september
is iedereen van harte welkom!

Ontvang updates over dit evenement als eerste en ontdek welke bekenden van u komen. Meld u aan voor het evenement op Facebook.