0
  • Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Exclusieve Yuniku corner

By Reyer Lafeber – The Optical Society

Een perfect passende bril met maximaal kijkcomfort

Yuniku combineert de nieuwste techniek, comfort en stijl om unieke brillen te creëren. Een baanbrekende oplossing voor zicht op maat. Op basis van een geavanceerde gezichtsscan, die onze experts van uw gezicht maken bij ons in de winkel, wordt een perfect passende bril ontwikkeld.

Deze Yuniku bril is 100% afgestemd op uw gelaatstrekken, vorm en gezichtsuitdrukkingen.

Revolutionaire techniek

Ieder gezicht is uniek. Dit is de filosofie van Yuniku. Zodoende beschikken wij over ultramoderne 3D-technologie waarmee ook direct de ideale positie van de brillenglazen in het montuur wordt berekend.

Onze specialisten in de winkel scannen uw gezicht en noteren aan welke eisen de glazen moeten voldoen. Op basis van alle data wordt de nieuwe bril gecreëerd door verschillende experts. De bril wordt eerst exact op maat 3D-geprint. Vervolgens monteren specialisten in ons glasatelier met uiterste precisie de glazen in het montuur. Het resultaat: een ultralichte bril van bio-compatibel materiaal die perfect past en maximaal kijkcomfort biedt.

Kom langs bij Reyer Lafaber aan de Parijsboulevard in Utrecht, onze Yuniku-experts staan voor u klaar.

YUNIKU SHOW
OP ZATERDAG 17 EN ZONDAG 18 NOVEMBER

Komend weekend demonstreren specialisten hoe de gezichtsscan en techniek van Yuniku werken. Ook kunt u geheel vrijblijvend een gezichtsscan laten maken en zien hoe een bril voor u op maat ontworpen wordt. Kom langs en laat u verrassen! Wij zorgen voor een lekker drankje en een heerlijk stukje taart.

Meld u aan op Facebook, zie wie er komen en ontvang updates over de Yuniku Show.